Godina

Rikonstruksioni i Godinës së ish hotel Drinit.

Shikoje

Rikonstruksion në S.U.”Shefqet Ndroqi” për sistemimet e jashtme, kanalizimet, ndricimi dhe ashensori në godinën e administratës, etj Faza III.

Shikoje

Rikonstruksioni i Spitalit të Neurologjisë dhe Ndërtimi i bunkerit për instalimin e akseleratorit Linear në Spitalin e Neurokirurgjise, në QSUT.

Shikoje

Bibliotekë e re në Njësinë Bashkiake nr.6

Shikoje

Projektim i këndit të lojërave në shkollën e Kallmit të Vogël si dhe mbikqyrja e punimeve të rindërtimi.

Shikoje

Rikonstruksion i objektit Ministria e Arsimit dhe Sportit.

Shikoje