Godina Spitalore

Rikonstruksion në S.U.”Shefqet Ndroqi” për sistemimet e jashtme, kanalizimet, ndricimi dhe ashensori në godinën e administratës, etj Faza III.

Shikoje

Rikonstruksioni i Spitalit të Neurologjisë dhe Ndërtimi i bunkerit për instalimin e akseleratorit Linear në Spitalin e Neurokirurgjise, në QSUT.

Shikoje