Godina Arsimore

Bibliotekë e re në Njësinë Bashkiake nr.6

Shikoje

Projektim i këndit të lojërave në shkollën e Kallmit të Vogël si dhe mbikqyrja e punimeve të rindërtimi.

Shikoje