Projektim i këndit të lojërave në shkollën e Kallmit të Vogël si dhe mbikqyrja e punimeve të rindërtimi.

Tower.al > Portfolio > Mbikqyrjet Godina > Godina Arsimore > Projektim i këndit të lojërave në shkollën e Kallmit të Vogël si dhe mbikqyrja e punimeve të rindërtimi.

DETAJET E PROJEKTIT

Lloji i projektit: Mbikqyrjet
Vendi: Tirana, Shqiperi
Investitori: Bankers Pertroleum Albania LTD
Vlera e investimit: 3,767,587.38 leke me TVSH
Data: 3/25/2013