Rikonstruksion në S.U.”Shefqet Ndroqi” për sistemimet e jashtme, kanalizimet, ndricimi dhe ashensori në godinën e administratës, etj Faza III.

Tower.al > Portfolio > Mbikqyrjet Godina Godina Spitalore > Rikonstruksion në S.U.”Shefqet Ndroqi” për sistemimet e jashtme, kanalizimet, ndricimi  dhe ashensori në godinën  e administratës, etj Faza III.

DETAJET E PROJEKTIT

Lloji i projektit: Mbikqyrje
Vendi: Tirana, Shqiperi
Investitori: Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”
Vlera e investimit: 162,223,281.6 leke me tvsh
Data: 12/17/2015