Tower.al > Portfolio > Mbikqyrje > Rikualifikimi UrbanRehabilitimi dhe zgjerimi i varrezave publike Tufinë.

DETAJET E PROJEKTIT

Lloji i projektit: Mbikqyrje
Vendi: Tirana, Shqiperi
Investitori: Njesia bashkiake nr.6 Tirane
Vlera e investimit: 153,682,268 lekë pa TVSH
Data: 1/30/2014