Tower.al > Portfolio > Mbikqyrje > Rikualifikimi Urban > Rikualifikimi urban i qendrës së Kinostudios, sheshit Kinostudio dhe blloku 91

DETAJET E PROJEKTIT

Lloji i projektit: Mbikqyrje
Vendi: Tirana, Shqiperi
Investitori: Njesia bashkiake nr.6 Tirane
Vlera e investimit: 173.599.678 me TVSH
Data: 5/13/2013